BİK müdürü, İskenderun’da gazetecilerle buluştu

Basın İlan Kurumu(BİK) Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı, ekibiyle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, gazetecilerle bir araya geldi. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Müdür Oranlı mevzuatlar konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra gazetecilerin talep ve şikayetlerini dinledi.

Gazetecilik mesleğinin bölgede kalkınmasına gayret gösteren Müdür Oranlı ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen İGC Başkanı Diyap Atar, üyelerine katkı sunmaya ve gelişmelerine destek olmaya çaba harcadıklarını belirterek, mesleğin sıkıntılarını paylaştı.

BİK Şube Müdürü Oranlı ise, bölgede yaşanan sıkıntıları bildiğini, özellikle deprem sonrası oluşan mağduriyetleri gidermek adına çaba harcadıklarını belirterek, “Depremde birçok meslektaşınız hayatını kaybetti, birçok arkadaşımız ise mağdur oldu. Bu konuda bizlerde sizlere gerçekten birer depremzede gözüyle bakarak hareket ediyoruz. Bu nedenle ziyaretler gerçekleştirerek mevzuatlar konusunda eğer eksiklikleri olan varsa bunları gözden geçirmek ve destek olmak açısından sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bizleri güzel ağırlamanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.