Şampiyonların hocası memleketinde

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü, yeni sezonda Mili takım hocası Mahmut Kemal Okur ile gücüne güç kattı.

Basketbola sporcu olarak başladığı takıma, yıllar sonra teknik adam olarak geri dönen Okur, Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever ile yapılan görüşmelerin ardından memleketine hizmet etmek için İskenderun’a geri dönüş yaptı.

Mahmut Kemal Okur, basketbol hayatına İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nde başladı. burada 4 Türkiye şampiyonluğu ve sayısız başarılara imza attı. Defalarca Türk  Milli takımının formasını terleten Okur, daha sonra Ankara’ya transfer oldu. Burada sporculuk hayatına veda etmesinin ardından  Ankara Türk Silahlı Kuvvetler takımında antrenörlük yapmaya başladı. Deneyimli Antrenör Mahmut Kemal Okur, daha sonda genç Milli takım antrenörlüğüne yükseldi. Genç Milli takım ile mükemmel başarılara imza atan Okur, 1 Avrupa şampiyonluğu ve 1. Dünya ikinciliği elde ederek, sayısız derecelere imza attı.

Okur, şimdi de Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nde antrenör olarak memleketinin ve takımının başarısı için ter dökecek.