İskenderunspor’da ‘Kırmızı’ alarm!

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan İskenderunspor’un rakipleri de belli oldu. 1. Lig yolunda yarı finalden dönen turuncu – mavili takımda teknik direktör ve kulüp başkanının istifasının ardından, yeni sezon yol haritası taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, istifasının ardından Mehmet Kurt Spor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda yeteri desteğin gelmemesi durumunda takımın satılması ya da lige çıkmama gibi ciddi bir durumla karşı karşıya kalabileceğinin altını çizmişti.

Geçtiğimiz yıl da kırmızı grupta yeralan İskenderunspor’un, 26-27 Ağustos tarihlerinde başlayıp, 4 Mayıs 2024’te sona erecek olan TFF 2. Lig’de yeni sezon rakipleri şöyle: 68 Aksaray Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24 Erzincanspor, Arnavutköy Belediyespor, Belediye Derincespor, Denizlispor, Düzcespor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, Iğdır FK, Isparta 32 Spor, İnegölspor, Karaman FK, Menemen FK, Sarıyerspor, Somaspor, Uşakspor.