Başkan Zaroğlu’na TOBB’dan Hizmet Şeref Belgesi

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası(RTSO) Başkanı Necmeddin Zaroğlu, 79. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Genel Kurulu’nun ilk gününde Hizmet Şeref Belgesi ile onurlandırıldı.

Anıtkabir ziyareti ve saygı duruşu ile başlayan 79. TOBB Genel Kurulu’nun ilk gününde TOBB İkiz Kuleleri’nde gerçekleşen Hizmet Şeref Belgeleri Takdim Töreni’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile 81 vilayette faaliyet gösteren 365 Oda ve Borsanın tamamı katılırken, törende Başkan Necmettin Zaroğlu’na RTSO Meclis Başkanı Mahmut İri ve Genel Sekreteri Orhan Yüksel de eşlik etti.

TOBB’a en uzun süre hizmet eden üyelerine hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bugün bir araya gelmemizin nedeni, Hizmet Şeref Belgesi Töreni. Yarın da seçimli genel kurulumuz var. Büyüklerimizin dediği gibi, marifet iltifata tabidir. İşte biz de burada, camiamıza en uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımıza, fazlasıyla hak ettikleri hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldik. Ne mutlu bizlere ki camiamızda hep böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Onların emekleri ve gayretleriyle odalar ve borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi. Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü; daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştük. Şirketlerimizin büyümesini, dışarıya açılmasını sağladılar. Böylece memleketimize daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandırdık. Tüm bunları el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Allah, bu ülke için emek veren, akıl ve alın teri döken herkesin başarılarını daim etsin diyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu münasebetiyle üyelerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Genel Kurulun, TOBB, iş dünyası ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

Hizmet Şeref Belgesi’ni TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası(RTSO) Başkanı Necmeddin Zaroğlu ise, “Üreten Türkiye’nin tek çatı kuruluşu TOBB’un 79.uncu Genel Kurulu kutlu olsun. 365 Oda ve Borsamız ile birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha istikrarlı bir Türkiye için her daim olduğu gibi, bugün ve yarın da emek vermeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni’nde ben de bu belgeyi almaya layık görüldüm. İş dünyasına ve ülkemize yakışan hizmetleri sunabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapma gayretimi sürdüreceğim” dedi.