Şanlıurfa’dan acı haber!

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na PKK/YPG terör örgütü tarafından düzenlenen hain roketli saldırıda aslen Kırıkhanlı olan Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu(29)  şehit düştü.

Evli ve 2 yaşında bir kızı olduğu olduğu öğrenilen Cirnooğlu’nun cenazesinin 17 Ağustos Çarşamba günü Kilis’te defnedileceği öğrenildi.  Ailenin tek erkek evladı olduğu ve MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu’nun amcasının oğlu olduğu belirtilen Cirnooğlu’nun dün iznini tamamlayarak görev yeri olan Birecik’e gittiği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ”Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Top.Uzm.Çvş. Uğurcan Cirnooğlu şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir” denildi.