Dünya şampiyonasına İskenderun imzası!

Türk yelkenciliğinde tarihi bir başarıya imza atarak, sporcusunu Optimist Dünya Şampiyonası’nda şampiyonluğa taşıyan antrenör Gökhan Durkal, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Uluslararası optimist sınıfında yapılan yarışmalarda Yelken Milli Takım hocalığı da yapan Durkal, Bodrum’da gerçekleşen ve Medine Havva ile kazandıkları dünya şampiyonluğu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde optimistte ilk altın madalya olduğunu ifade etti.

İskenderunlu olarak, başarısını gazetecilerle paylaşmak istediğini belirten Milli Yelken Hocası Gökhan Durkal, “Uzun yıllar İskenderun’da çalıştıktan sonra Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptım. Şu anda Yelken Milli takımında ülkemizin gururu olan sporcuları dünya standartlarında yarıştırıyoruz ve tarihimizde ilk kez dünya şampiyonu olduk. Bu başarı federasyonumuz başta olmak üzere ülkemiz için oldukça mutluluk verici bir durum. Ben de İskenderunlu biri olarak bu sevincimi bölgemizin tanıtımına her zaman katkı sunan gazeteciler cemiyetiyle paylaşmak istedim. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten birçok konuda bizlere inanılmaz destek veriyorlar” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise İskenderunlu Yelken Milli Takım Hocası Gökhan Durkal’ı cemiyette ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölgemizde yetişen ve ülkesine hizmet eden sporcuları her zaman desteklemeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yelken Milli Takım Hocası Gökhan Durkal, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’a üzerinde adının yazdığı yelken forması hediye etti.