Volkan Konak, 23 Temmuz coşkusunu taçlandırdı

Hatay’ın Anavatana katılışının 83. yılı etkinlikleri kapsamında EXPO Amfi Tiyatroda sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, muhteşem sesiyle dillerden düşmeyen şarkılarını Hataylılar için seslendirdi. Canlı performansıyla yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı, ‘Dağlar Bizimdir’ şarkısıyla başladığı konserin sonunda ayakta alkışlandı.

Sevilen şarkılarını amfitiyatroyu hınca hınç dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendiren başarılı sanatçı, amfitiyatroya ve seyircinin coşkusuna hayran kaldığını dile getirdi.

Birbirinden güzel şarkılar seslendiren Volkan Konak, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş tarafından kendisine hediye edilen çiçeği emekli bir kadın öğretmene vererek güzel bir jest yaptı.

Konak’ın şarkılarıyla eğlenen Hataylılar, anavatana katılmanın coşkusunu doyasıya yaşadı.

Hatay’ın anavatana katılış coşkusuna ortak olan tüm hemşerilerine ve bu güzel geceyi yaşatan Volkan Konak’a teşekkür eden Başkan Savaş, yaptığı konuşmada, “Bugün Hatay’ın en anlamlı günü. Bugün Hatay’ın bayramı, kurtuluşu. Bugün Hatay’ın ana kucağıyla, ana vatanıyla buluşma günü. Ve bugün aynı zamanda hepimizin gurur duyacağı rekor günü” dedi.

Bir cevap yazın