Footvolley Dünya Kupası’nın kapısı Arsuz’da aralandı!

Arsuz’da düzenlenen Footvolley Dünya Kupası Elemeleri’nde iki ayrı kategoride Brezilya birinci , Türkiye ise ikinci oldu. 12 ülkeden, 49 sporcunun Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek final biletini kapmak için kıyasıya mücadele verdiği elemelerinin final karşılaşmalarını Footvolley Dünya Footvolley Federasyonu Genel Sekreteri Afgan Hamzayev, Fenerbahçeli eski futbolcu Sercan Görgülü, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu, Hatay Saha Komiserleri Derneği Başkanı Haluk Görün ve spor adamları izledi.

İki gün süren Uluslararası Footvoley Dünya Kupası elemelerinde Mix (kadın-erkek) katagorisinde birinci Brezilya, ikinci Türkiye, üçüncü Arjantin ve dördüncü Azerbaycan olurken, Erkekler kategorisinde ise Brezilya birinci, Türkiye ikinci, İran üçüncü, Azerbaycan ise dördüncü sırada yer aldı.

Deniz, kum ve güneşle yaz mevsiminin gözde tatil noktalarından olan Arsuz’daki heyecan dolu maçlar, 24-29 ağustos tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de final heyecanıyla devam edecek.

Bir cevap yazın