Bu onur Hatay Valisi Rahmi Doğan’a

Hatay Vakfı tarafından, Hatay Valisi Rahmi Doğan onuruna düzenlenen yemek, Hatay için çalışan bürokratlar, milletvekilleri, yargı mensupları ve akademisyenleri buluşturdu.

Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ev sahipliğinde ilimize kazandırdığı projeler, yatırımlar ve tanıtımına verdiği büyük desteklerden dolayı Vali Rahmi Doğan’a teşekkür etmek amacıyla düzenlenen gece Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde gerçekleşti.

Programa Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Serkan Topal, Lütfü Kaşıkçı, Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve yönetim kurulu üyeleri ile Hataylı üst düzey pek çok yönetici ve davetli katıldı.

Göreve başladığı günden itibaren Hatay’a değer kazandıran projelerle adından sıkça söz ettiren Vali Rahmi Doğan’a teşekkür eden Vakıf Başkanı Aydeğer, Vali Doğan’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtirken, vakıf olarak yaptıkları çalışmalarından bahsetti.

Toplantıda konuşan Vali Rahmi Doğan ise gönlünde Hatay’ın farklı bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, görev süresince hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

 Bu program vesilesiyle Hatay Vakfı üyeleri ve davetlilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu anlatan Vali Doğan, Hatay için planlanan hizmetlerin hayata geçmesinde özellikle milletvekillerinin ve işadamlarının inanılmaz desteğini gördüklerini belirterek, yemekten dolayı Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Bir cevap yazın