Daire Başkanı Sürmeli, son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 49 yaşında hayata gözlerini yuman Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Abone İşleri Daire Başkanı Nihat Sürmeli son yolculuğuna uğurlandı. Sürmeli’nin naaşı Öğle namazına müteakip Antakya Mezarlık Kompleksi’nden kaldırılarak Odabaşı Mezarlığı’na defnedildi.

HATSU Genel Müdürü İkbal Polat, büyükşehir belediyesi personeli, Sürmeli’nin mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin ardından, taziyelerin Odabaşı Mahallesi İnönü Caddesi 3. Sokak Antakya Konruk Evi karşısında alınacağı belirtildi.

HATSU’dan yapılan açıklamada ise, “Önemli hizmetlerde bulunan başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Çok üzgünüz!” ifadelerine yerverildi.

Sürmeli”nin HATSU’da Abone İşleri Bölge Şube Müdürlüğü, Kaçak Kontrol Şube Müdürlüğü, Atıksu Denetleme ve Ruhsat Şube Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulunduğu, 12.03.2021 tarihi itibariyle de Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na atandığı öğrenildi.

Bir cevap yazın