Yükseliş’in başarısı hep ‘Pekiyi’!

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle dolayısıyla düzenlenen törende öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okul bahçesinde düzenlenen törende, öğrenci ve velilerle buluşan Üysen, öğrencilere keyifli bir yaz tatili dilerken, hafta sonu üniversite sınavına girecek öğrencilere de başarılar diledi.

Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, öğrencilere yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini, aileleri ile zaman geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, iyi tatiller diledi.

Nuri Üysen, öğrencilerini geleceğe hazırlarken müdüründen, müdür yardımcısına, öğretmeninden hizmetlisine kadar sürece katkı veren herkese teşekkür etti.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ise öğrencilere başarılarla dolu geçen bir yılın ardından iyice dinlenmelerini,  yeni eğitim öğretim yılında da bu başarıları devam ettirebilmek için programlı ve sistemli çalışmalarını gerektiğini söyleyerek, tatilde bol bol kitap okumalarını istedi.

Karne töreninin ardından Nuri Üysen ve Aykut Davut Öktem eğitim öğretim yılı boyunca çeşitli etkinlik ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Ayrıca bu yıl ana sınıfından birinci sınıfa adım atan minik öğrenciler için de konferans salonunda özel bir program düzenlendi. Karnelerini sınıf öğretmenlerinden alan öğrenciler son derece mutlu oldu.

Bir cevap yazın