Kaymakam, potanın ‘Süper’ kahramanlarına gitti!

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Polat Kara,  Türkiye Engelliler Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 2021-2022 Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig’ini şampiyon olarak tamamlayıp, Süper Lige çıkmayı başaran İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı’nı ziyaret etti.

2021-2022 sezonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde sergilediği üstün gayret neticesinde süper lige çıkmayı başaran İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol Kulübü sporcuları ve Kulüp Başkanı Suat Atasever ile bir araya gelen Kaymakam Dr. Polat Kara, İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol Kulübü’nün teknik ve idari yöneticileri başta olmak üzere tüm sporcularını tebrik ederek, süper lig maratonunda kolaylıklar ve başarılar diledi.

İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol Kulübü Başkanı Suat Atasever de, geçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kaymakam Kara’ya yeni sezon ile ilgili planlamaları ve hedeflerini anlatırken, şampiyonluk coşkularını paylaştığı için de ayrıca teşekkür etti.

Söz konusu program kapsamında; İskenderun Körfez Lions Kulübü tarafından tertip edilen Tekerlekli Sandalye dağıtım etkinliğinde de Kaymakam Polat Kara, 10 vatandaşa tekerlekli sandalyelerini takdim etti.

Bir cevap yazın