Antrepo yangını söndürülemiyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz’a bağlı Nardüzü Mahallesi’nde dün gece başlayan ve halen söndürülemeyen Cansu Antrepo’daki yangın bölgesine geldi.

İçerisinde pamuk, kereste ve plastik ürün olduğu da öğrenilen antrepodaki yangının yan tarafındaki depoya sıçramasıyla daha da büyüyen ve Nardüzü’nü siyah bulutlar altında bırakan yangın havadan ve karadan müdahaleye rağmen söndürülemedi.

Bölgedeki vatandaşların ve antrepo çalışanlarının tedirgin bekleyişleri arasında devam eden söndürme çalışmalarını inceleyen Başkan Savaş, “Antrepoda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Belediyemize bağlı itfaiye ekipleri ile orman işletme müdürlüğüne bağlı ekipler yangını söndürmek için mücadele ediyorlar. Yangının bir an önce söndürülmesini temenni ediyor, tüm ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” derken, işyerlerinin cayır cayır yanmasını izleyen antrepo sahiplerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çevre ilçelerden gelen iş makineleri ve kamyonların yangının yayılmaması için antreponun etrafına toprak döktüğü gözlendi.

Bir cevap yazın