Belen siyasetinin etkili isimleri MHP’ye geçti

Belen’in köklü ailelerinden Belen Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Cengiz Saklar ile geçmiş dönemlerde ANAP’tan Belen Belediye Başkanlığı yapan Havran Özden, aileleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı. Belen siyasetinin iki etkili isminin aileleri ve yakınlarının MHP’ye katılması, milliyetçi camiada büyük coşku yarattı.

MHP’nin Belen’de gerçekleşen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı sonrası Cengiz Saklar ve Havran Özden’e parti rozetlerini, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ile MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan taktı.

MHP çatısına girdiği için gururlu olduğunu ifade eden Cengiz Saklar, “Geçmişte gönül kırgınlıkları yaşayabiliriz ama ülkücü hareketi kalbimizden silemeyiz. MHP’den ayrı kaldığım süre içinde şunu çok iyi anladım ki; Türk Milliyetçilerinin gerçek anlamdaki tek kalesi MHP’dir. Kutlu davada evime döndüm. Rabbim ülkemize hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” dedi.

Havran Özden ise MHP’nin bir üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Bizler artık aynı sancağın altındayız. “Ne mutlu Türküm diyene”, Hepinize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Siyasetin iki duayeninin partilerine katılmasından dolayı teşekkür eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise,” Bugüne kadar belediye meclis üyeliğinde de uyum içerisinde çalışarak bizlere örnek olan Cengiz abime ve bizlerin duayeni, tecrübeli siyasetçi, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Havran Özden aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizlerle birlikte Cumhur İttifakı Belen’de çok daha güçlü olacak. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.

Bir cevap yazın