Milletvekilinin her hareketi ‘Özel’

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz’da geçirdiği bisiklet kazası sonucu yanağı parçalanan ve ambulans uçakla aynı gün Antalya’da tedaviye alınan Serdar Öztürk’ü sağlığına kavuşmasının ardından evinde ziyaret etti.

Pirinçlik Mahallesi’ndeki evlerinde 9 yaşındaki Serdar ve ailesi ile buluşan Milletvekili Özel’e Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal eşlik etti.

Bisikletinin freni tutmayınca elektrik direğine çarparak yaralanan Öztürk’ün bisiklet özlemine de son veren Milletvekili Özel, kaskı ile birlikte hediye ettiği yeni bisikletle Serdar’ı sevindirdi.

Minik Serdar’dan yola çıktığında dikkatli olmasını isteyen Milletvekili Özel, “Arsuz ilçemizde bisiklet kazası sonucu yaralanan ve ambulans uçak ile aynı gün Antalya’da tedaviye alınan Serdar Öztürk yavrumuzu ve ailesini ziyaret ederek, kendisine sözünü verdiğimiz bisikleti ve kaskı hediye ettik.  Yavrumuza bir kez daha geçmiş olsun diyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Her daim hemşerilerimizin yanında ve emrindeyiz. Devletimiz var olsun” dedi.

Milletvekili Özel, ayrıca Pirinçlik Mahallesinde bulunan Metehan Güler’i de akülü tekerlekli sandalye ile sevindirdi.

Bir cevap yazın