İSTE’de ok yaydan çıktı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Okçuluk Takımı ve bireysel sporcuları, 35 üniversiteden toplam 594 sporcunun katılımı ile İstanbul Haliç’te düzenlenen Fetih Sporfest’ten madalyalarla döndü. Fatih Belediyesi ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu iş birliğinde Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi’nde düzenlenen ve 2 gün süren Fetih Sporfest’te sporcular okçuluk, koşu, kürek, dragon bot, kano ve yelken yarışlarında bireysel ve takım halinde galibiyet için yarıştı.

 Fetih Sporfest Geleneksel Okçuluk Türkiye Şampiyonasında İskenderun Teknik Üniversitesi’nden (İSTE) bireysel yarışmalarda Mert Yiğit erkekler kategorisinde birinci olarak altın madalyanın ve İSTE Kadın Okçuluk takımı Türkiye Üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, öğrencilerini tebrik ederek, “Galibiyet için İSTE’kli olup çalışan, yarışlardan madalyalarla dönen bireysel ve takım sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yalnızca bilimsel alanda değil sosyal ve kültürel tüm alanlarda, spor müsabakalarında, sanatsal faaliyetlerde öğrencilerimizin yanında olmaya onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın