Uçurtma şenliği, Dörtyol rüzgârını arkasına aldı

Çelik sektörünün önde gelen temsilcilerinden MMK Metalurji ve Dörtyol Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen 9 Ocak İlkokulu 5. Geleneksel Uçurtma Şenliği, gökyüzünde çeliğin gücünü, rüzgarın gücüyle buluşturdu.

Yeniyurt Aile Plajı’nda vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlenen çocukların olduğu kadar büyüklerin de eğlenip, uçurtmalarını havada tutmak için kıyasıya mücadele verdiği uçurtma şenliğinde  Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin de çocukların arasına dalarak kendi yaptığı uçurtmayı, uçurma fırsatı buldu.

Başkan Fadıl Keskin’in yanısıra Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, MMK temsilcileri ve Dörtyol 9 Ocak İlkokulu Müdürü Mustafa Vergili’nin de eşlik ettiği şenlikte, çocuklar rengarenk uçurtmaları deniz kıyısından gökyüzüne salmanın keyfini sürerken, veliler ve vatandaşlar da şenlik alanında kurulan alanda çeşitli palyaço gösteri ve yarışmalarla keyifli bir gün yaşadı.

MMK Metalurji’den yapılan açıklamada, “Dörtyol sakinlerinin ve değerli çocuklarımızın yoğun katılımı ile unutulmaz bir gün geçirdik. Dörtyol Kaymakamı Sayın Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Fadıl Keskin ve  Dörtyol 9 Ocak İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Vergili başta olmak üzere uçurtmalarını kapıp gelen herkese sonsuz teşekkürler!” denildi.

Bir cevap yazın