Şampiyonlar, ‘Bican’ için dua etti!

Şampiyonluk kupasını şehre getiren İskenderunsporlu futbolcular ve teknik yönetim, Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile birlikte Pençe-Kilit Operasyonu’nda PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay’ın ruhuna ithafen okutulan Mevlid-i Şerif’e katıldı.

Şehit Bican Kapılay’ın son yolculuğuna uğurlandığı gün oynanan play-of final maçında 2. Lig’e yükselen turuncu – mavili kafile, maç sonrası şampiyonluğu Şehit Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay’a armağan etmişti.

Şehidin baba evinde okunan Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatmi’ne AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Polat Kara, İskenderun eski Kaymakamı şimdiki Gaziospanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, askeri erkan, İskenderun halkı, İskenderunspor camiasi ve taraftarları katıldı.

 Şehit Bican Kapılay başta olmak üzere vatan için canlarını veren bütün aziz şehitlerin ruhuna okunan duaya eşlik ederek  İskenderunsporlu futbolcular ve yönetimi, Kapılay ailesinin acısını paylaşarak, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın