İskenderun, Başkent’e akın etti

İskenderunspor ile Iğdır FK arasında oynanacak olan play-off final maçı için dün geceden yola çıkan İskenderunlu taraftarlar Başkent Ankara’ya akın etti. Bugün 16,30’da Ankara Eryaman Stadında oynanacak final maçı öncesi yüzlerce araçla Ankara’ya çıkarma yapan İskenderunlular, maç öncesi Ankara girişinde yolda saatlerce mahsur kaldı.

 Taraftarları taşıyan otobüslerin yaklaşık 3 saat bekletildiği Ankara girişi Gölbaşı’nda İskenderunlu bürokratların girişimi ve Ankara Valisi ile yapılan görüşmeler sonucu turuncu-mavi sevdalıları başkente giriş yapabildi.

Aralarında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, iş insanları, mahalle muhtarlarının da yer aldığı İskenderunspor tutkunları şehrin takımı Iskenderspor’u desteklemek için tribündeki yerlerini alacak.

Taraftarlar Başkent Ankara’da maç saatini beklemeye koyulurken, Muhammet Ali Metoğlu, Ozan Burak Akduman, Hasan Erdoğan hakem üçlüsünün yöneteceği maç  A Spor Kanalı’ndan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, A Spor kanalının internet adresinde de maç yayını yapılabilecek.

Bir cevap yazın