Sosyal Güvenlik Haftası kutlu olsun

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sosyal Güvenlik Kurumu Kanununun 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edilmesinden bu yana her yıl 16 Mayıs’ı içine alan haftada kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, “Bu yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası, sosyal güvenliğin önemini, toplum üzerindeki etkisini ve yetkisini anlatmak, bu konuya dikkat çekmek için toplumda farkındalık yaratmak adına kutlanmaktadır. Ülkemizde son yıllarda her alanda olduğu gibi sosyal güvenlik alanında da çok büyük yol kat edilmiştir. Sosyal Güvenlik Haftasının tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavranılacağı ve sosyal güvenlik bilincinin oluşacağı bir hafta olmasını temenni ediyorum” dedi.

İl Müdürü Bal ise iyi dileklerinden ve nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederken, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla tüm çalışanlarının gününü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın