Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğiz ATAM!

İskenderun’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün öncülüğünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü, bayrama sayılı günler kala İskenderun’a 19 Mayıs ruhunu yaşattı.

Pandemi dolayısıyla en son 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 2019 yılında mehter takımı eşliğinde düzenlene yürüyüş, bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Atatürk Anıt Alanı önünde start alan yürüyüşe katılan tüm öğrenciler Mehter Takımı eşliğinde, ellerinde Türk bayrakları ile Ulucami Caddesi, çok katlı otopark ve şehit Pamir caddesi güzergahında ilerlerken, vatandaşlar ve esnaf da gençlere alkışlarla destek verdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ufuk Dinçer, TÜGVA Hatay İl Başkanı Ahmet Ölmez’in de eşlik ettiği gençler, anıt alanında başlayıp aynı noktada sona eren yürüyüşün ardından Ata’nın huzuruna çelenk bıraktı.

Tören,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelenk sunumuyla sona erdi.

19-27 Mayıs tarihleri arasında bayram kutlamaları çerçevesinde pek çok etkinliğin olacağını belirten İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ufuk Dinçer, futbol, voleybol, bocce, masa tenisi ve satranç gibi birçok spor etkinlilerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Bir cevap yazın