Türk Yıldızları İskenderun semalarında parladı!

Ülkemizin gururu Türk Yıldızları’nın İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) 7. Teknoversite Günleri kapsamında İskenderun sahilinde gerçekleştirdiği akrobasi gösterisi ve selamlama uçuşu nefesleri kesti.

Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Hatay Valiliği, İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Teknik Üniversitesi ve İskenderun Belediyesi’nin iş birliği ile organize edilen Türk Yıldızları gösterisi, İskenderun, Hatay ve çevre şehirlerden gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve beğeniyle izlenen Türk Yıldızları’nın 6 uçaktan oluşan tim ekibinin dosta güven, düşmana korku veren görkemli gösterisi milli duyguları bir kez daha pekiştirdi.

İskenderun’da binlerce kişiyi buluşturan gösteriyi  Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülizar Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de izlerken, Türk Yıldızları vatandaşlara sevgilerini gerçekleştirdikleri uçuşlarla gökyüzüne kalp çizerek gönderdi.

Bir cevap yazın