Hepimizin gözü ‘İSTE’yerek yükseklerde!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Tolga Depçi,  7. Teknoversite Günleri kapsamında Gökyüzü Milli Takımı Türk Yıldızları’nı Akdeniz’in incisi İskenderun’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

7. Teknoversite Günleri kapsamında Türk Yıldızlarını İskenderun’a davet etmekten ve gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu ve gururlandığını ifade eden Rektör Depçi, “Geleceğimiz gökyüzü kadar aydınlık olsun” dedi.

Prof Dr. Depci, İSTE olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istikbalin adresi olarak işaret ettiği göklere ilgili fakülte ve bölümlerle nitelikli insan gücü yetiştirdiklerini belirterek, “Görevi devraldığımız ilk andan itibaren her alanda çalışmalarımızı, uygulama sahaları inşa etmeyi durmaksızın sürdürüyoruz. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz ve fakülte için yapımı devam eden hangarımız da bunun bir örneği olarak bulunuyor. Türk Yıldızları ekibinin de dediği gibi ‘Başımız dik, gözümüz yükseklerde’…Geleceğimizin gökyüzü kadar aydınlık olmasını diliyorum. Gösterinin icra edilmesi hususundaki iştiraklerinden dolayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Rektör Depçi, gösterinin ardından Türk Yıldızları ekibine 7. Teknoversite Günleri teşekkür plaketi takdim etti.

Bir cevap yazın