Kaymakam Yönden’in odağına öğrencileri aldı!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  Nuri Üysen Ortaokulu tarafından hazırlanan resim sergisinin açılış kurdelesini kesti.  Nuri Üyen Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevim Kahvecioğlu ve Fen Bilimleri Öğretmeni  A. Mine Ünalan tarafından organize edilen ve öğrencileriyle birlikte hazırladıkları el emeği göz nuru ürünlerin İskenderun Prime Mall AVM’de görücüye çıktığı sergide, Kaymakam Yönden, öğrencilerin eserleri ile tek tek ilgilenip, onlarla ayrı ayrı sohbet etti. 

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Yönden, sanatın her dalının insana çok iyi geldiğini, resim yapmanın ise ayrı bir keyif verdiğini belirtirken, başarılı çalışmalardan dolayı öğretmen, öğrenci ve okul idaresini tebrik etti.

Açılışa, Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, Cumhuriyet  Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Özel Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Nuri Üysen Ortaokulu Müdürü Mehmet Gökhan Bönceoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Bir cevap yazın