İskenderunspor’a moral ve enerji veren güzellikler

İskenderunspor, 52 Orduspor’la 13 Mayıs Cuma günü oynayacağı play-off yarı final müsabakasının hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda TFF 3. Lig 2. Grubun gol kralı Emre Gemici’ye doğum günü sürprizi yaptı. Ligde attığı 19 golle “Gol kralı” olan İskenderunspor’un başarılı futbolcusu 28 yaşındaki Emre Gemici’ye yapılan doğum günü kutlaması ile turuncu – mavili camia aynı zamanda Gemici’nin gol krallığını da kutladı.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, yönetim, yardımcı antrenörler, futbolcular ve kulüp çalışanlarının da Emre Gemici’yi tebrik ettiği kutlamanın ardından, play-off  hazırlıklarına odaklanan futbolcular şampiyonluğa kenetlenen şehir için zafere ulaşacaklarını ifade etti.

İskenderunspor Yönetimi ayrıca, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın İskenderunspor’un 2. lig Play-Off yolunda ilk zorlu deplasman olan Orduspor yolculuğu öncesinde 1 milyon lira şampiyonluk primi sözüne de teşekkür etti.

Yapılan açıklamada, ayrıca “AK Parti Hatay Milletvekili Sayın Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı, 2 Mayıs Salı günü tesislerimizde gerçekleştirilen bayramlaşma programında takamımıza ‘Şampiyonluk’ primi olarak toplamda 1 milyon TL vereceklerini açıklamışlardır. İskenderunspor Kulübü olarak; şehrimiz adına Sayın Özel ve Tosyalı’ya teşekkür ederiz” denildi.

İskenderun, 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat:20.00’de yarı final heyecanını Atatürk Anıt Alanı’nda dev ekranda yaşayacak.

Bir cevap yazın