Yayladağı’nda sorunlar ve talepler masaya yatırıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, bir dizi ziyaret için gittiği Yayladağı’nda mahalle muhtarları ile buluştu. Toplantıda, mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doğan, muhtarların ilettikleri sorunların çözümü noktasında ilgili kurum temsilcilerine de gerekli talimatları verdi.

Yayladağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe,  İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Talep ve şikayetleri dinleyerek çözümleri hususunda mahalle muhtarlarımızla istişare eden Vali Doğan, “Muhtarlarımız devletle millet arasında köprü görevi görüyor, sizlerin mahallelerimiz ile ilgili sorun ve önerilerine gerek merkezi yönetim gerek yerel yönetim olarak destek oluyor, çözümü konusunda ilgili kuruluşlar ile koordineli olarak çalışıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın