İskenderun’un en büyük aile iftarı!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarları tarafından belirlenen mahalle sakinleri, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlar ile iftar sofrasında buluştu.

Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden’in ev sahipliğinde, Alp Ateş Gübre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Alpaydın’ın katkılarıyla Kaymakamlık Binası avlusunda düzenlenen iftar yemeğine; Kent protokolü, mahalle muhtarları ve muhtarlar,  belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile engelli vatandaşlar katıldı.

Gönül sofrasında samimiyetlerini pekiştiren konuklar bu müstesna iftarın düzenlenmesini sağlayarak, devletin sıcaklığı samimiyeti ve gülen yüzünü halka yansıtan ve misafirperverliğiyle harikulade bir şekilde ağırlayan Kaymakam Yönden’e canı gönülden teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Hep birlikte iftar yaparak, Ramazan ayının maneviyatını pekiştiren iftarda, Kaymakam Yönden, aile ortamında bir araya gelerek, Ramazan ayının bereketini paylaştığı konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür ederken, artan yemeklerin hayvan barınağına gönderilmesi yönündeki talimatıyla minik can dostlarımızı da bereket sofrasından faydalandırdı.

Bir cevap yazın