23 Nisan’da Arsuz’dan Gökkuşağı ‘Yükseliş’i

Yükseliş Koleji İskenderun Bilim Kampüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Gökkuşağı Renkli Koşusu ile zirveye taşıdı.

Okul bahçesinde düzenlenen ve renkli görüntülerin oluştuğu 23 Nisan Karnavalı’na İskenderun Kayamakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Tolga Depci, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Palmiye Hastanesi Başhekimi Ömer Süha Caymaz, İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Çelik – iş Sendikası Başkanı Mehmet Güngör, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’in yanı sıra yüzlerce öğrenci ve vatandaş katıldı.

Türkiye’de ilk defa çocuklar için oluşturulan 50 metre uzunluğunda boyama duvarında yer alan çizgi film karakterlerini yüzlerce öğrenci rengârenk boyamanın heyecanını yaşarken, İSTE Öğrenci Topluluğu, Alabora Tiyatro gösterisi ve çeşitli animasyonlarla renklenen karnavala son noktayı sanatçı Habip koydu.

Yüzlerce koşucunun katılımıyla gerçekleşen ve rengarenk görüntülere sahne olan Gökkuşağı Renkli Koşusu’nda protokol ve katılımcılar da çocuklara eşlik ederek, koşuyu rengarenk boyalarla tamamladı.

Programda 23 Nisan karnavalına destek veren Polisan Boya, Deveci Mobilya Bisan Bayii, Artukbey Kahve ve Kaila’s firmalarından etkinliğe katılanlara yapılan çekilişle çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Tüm katılımcılara ve destekçilerine teşekkür eden Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ise, geleceğin teminatı olan çocukların bayramını kutlarken, çocuklara sahip çıkmanın bir bakıma geleceğimize de sahip çıkmak olduğunu vurguladı.  

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ulusal egemenliğimizin ilan edilmesinin 102. yıldönümünde son derece gururlu olduklarını, ulusal egemenliğin Atatürk başta olmak üzere tüm mimarlarına, minnet duygularını ifade etti. Yüz yılı aşan gururun sonsuza dek süreceğini belirten Öktem, tüm çocukların bayramını kutladı.

Bir cevap yazın