Arsuz Kaymakamı yüzleri güldürdü

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Ramazan Ayı’nın 15’inci gününe denk gelen “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla düzenlediği kardeşlik sofrasında ilçedeki öksüz ve yetim çocuklarla Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştı.

Arsuz Kaymakamlığı’nca düzenlenen ve ilçe protokolünün de eşlik ettiği iftar yemeğinde, yetim çocuklarla vakit geçirerek yüzlerini güldüren Kaymakam Gökpınar, ‘Bizim için çok değerlisiniz’ mesajı verdi.

Masaları tek tek gezerek yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri ile sohbet edip, talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Kaymakam Gökpınar,  “Hepsi benim birer evladım” diyerek baba şefkati gösterdiği çocuklarla duygusal anlar yaşadı ve yaşattı.

‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ felsefesiyle, Ramazan Ayı’nda öksüz ve yetim çocuklarla buluştuklarını belirten Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Özellikle çocuklarımıza için bir nebze olsun farklı bir atmosfer oluşturabiliyorsak bunun memnuniyeti bizlere yeter. Bizler Devletimizin tüm imkanlarını kullanarak her zaman yanınızdayız. Bizler, Arsuz’da yaşayan herkesle kocaman bir aileyiz. Öksüz ve yetim çocuklarımız yalnız değilsiniz” dedi.

Bir cevap yazın