Asaş’a ‘Altın Yıldız’

Ford Otosan’ın başarılarıyla öne çıkan tedarikçi firmalarını ödüllendirdiği geleneksel ‘Tedarikçi Zirvesi’nde Asaş Filtre Yılın İmalatçısı-2021 Altın Yıldız Ödülü’ne layık görüldü. Binlerce çalışanıyla ülke ve Hatay ekonomisine katma değer yaratan Asaş Filtre, çalışmalarını “Altın Yıldız” büyük ödülü ile taçlandırdı.

Ford Otosan’ın global arenadaki hızlı büyümesine ve uluslararası düzeyde takdir ve beğeni kazanan araçlar üretmesine katkıda bulunan, teslimat performansı, kalite puanı, yeni projelerdeki problem çözme kabiliyeti gibi kriterleri referans alarak en başarılı tedarikçilerini ödüllendirdiği gecede Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, ödülünü Ford Otosan Satış sonrası mühendislik ve Satın Alma Müdürü Barış Işıksaçar‘ın elinden aldı.

Ford Otosan’ın Tedarikçi Zirvesi’nde en yüksek seviye olan Altın Yıldız Ödülü’nü alan Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, “Alanımızdaki liderliğimizi pekiştiren bu ödülü almaktan oldukça mutlu ve gururluyuz. Hedef odaklı bir ekip olmayı başaran tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu değerli ödülü, emeği geçen tüm arkadaşlarıma ithaf ediyor, iş birliği ve sinerjimiz ile daha nice başarılara diyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın