Ramazan ayı Yusuf Mert’in bayramı olsun!

SMA hastalığıyla savaşan 8 aylık Yusuf Mert’e Ramazan Ayı’nın fitre ve zekatlarını bağışlayarak nefes ve can olabilirsiniz. Nefes almak için makineye ihtiyaç duyan bebeğin yurt dışında gen tedavisi görmesi adına ihtiyaç duyulan paranın toplanması amacıyla Valilik onayıyla başlatılan kampanyaya destek olmak ve Yusuf Mert’i yaşatmak için fitre ve zekatlarını bağışlayacak çok sayıda ‘Çelik’ gibi yüreklere ihtiyaç var.

Tedavi için başlatılan yardım kampanyasının amacına ulaşması ve 8 aylık bebeklerinin yaşama tutunması için çırpınan Çelik Ailesi seslerini duyan herkesten Ramazan Ayı bağışlarını oğulları Yusuf Mert için yapmaları çağrısında bulundu.

51 günlük iken teşhisi konan ve 6 aydır Adanan Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda entübe şekilde yatan oğullarını haftada sadece 3-4 dakika görebildiklerini belirten baba Sabri Çelik, “Bebeğimizin gen tedavisi için yurt dışına gitmesi gerekiyor. Tedavi masrafı tam 2.3 milyon dolar. Bu parayı aile olarak karşılamamız imkansız.. Yusuf Mert için Valilik izinli yardım hesabı açıldı. Sizler gibi yüreği güzel gönlü geniş insanların yardımına ihtiyacımız var. Bu parayı toplayabilmek için çok sayıda insanın az da olsa bağış yapması gerekiyor. Müftülüğün fetvasına göre zekat ve fitrelerinizi amansız hastalıkta olan bebekler için bağışlayabilirsiniz. Şu mübarek Ramazan ayında yapacağınız bağışlar kat kat Rabbimin huzurunda kabul olsun, rabbim sizi ve ailenizi amansız hastalıklardan muhafaza eylesin” dedi.

İBAN :TR81 0001 2009 2230 0001 0804 42
Alıcı: Sabri Çelik
Açıklama: Yusuf Mert
Çocuğun babası: Sabri Çelik :0555 629 48 13

Bir cevap yazın