Kaymakam Gökpınar’ın ’18 Mart’ ziyareti şehit ailesine

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla 1994 yılında terörle mücadelede Diyarbakır – Lice’de Şehit düşen J. Er Zeynettin Özalp’in Çetillik Mahallesi’nde bulunan ailesini ziyaret etti.

Arsuz Kent Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’nin ardından, ilçe protokolü ile birlikte Çetillik Mahallesi’nde bulunan şehit kabirlerini ziyaret ederek, çiçek bırakan Kaymakam Gökpınar, şehitlerimizin ruhuna okunan duaların ardından Özalp Ailesi ile bir araya geldi.

Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Gökpınar, duygu yoğunluğu yaşanan buluşmada Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bu kutlu zaferin ve vatan savunmasının bütün kahramanları ile Arsuzlu şehit Zeynettin Özalp’ı rahmet ve minnetle andı.

Şehit annesinin elini öperek, “Devletimizin kapısı sizlere her zaman açıktır” diyen Kaymakam Gökpınar, “Şehitlerimizin en kıymetli değerleri anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Bugün bu topraklar üzerinde huzur içerisinde ve özgürce hayatımızı sürdürüyorsak bunu toprağı kutsal yapan, canını seve seve ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Kapımız ve gönlümüz şehit ailelerimize her zaman açıktır” dedi.

Bir cevap yazın