MMK’nın kadınları gülüşlerini birleştirdi!

MMK Metalurji Sanayi ve Liman İşletmeciliği A.Ş, emekleriyle güçlerine güç katan kadın personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ayrıcalıklarla kutladı. Her yıl olduğu gibi bu sene de büyük bir özen ve coşkuyla hazırlanan programda, MMK Metalurji, fabrikayı bir adım ileriye taşıyan emeğin ortakları kadın çalışanlarını kahvaltıda buluşturduktan sonra, hediye çeki ve özel olarak hazırlanan çiçek takdiyle onure ettikten sonra, kadınlara bir gün izin verdi.

MMK Metalurji’nin güçlü kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov, ‘Değerli Kadın Çalışanlarımız; Benim de çok önem verdiğim bu güzel gün için hazırlanan kutlamaya hepiniz hoşgeldiniz. Kadınların dokunduğu her şeyi güzelleştirdiğini ve kolaylaştırdığını düşünüyorum. Biz erkekler sizler olmadan çok eksik kalırdık. Sizler, bizim en büyük destekçimizsiniz. Sizlere tüm fedakarlıklarınız ve hayatımızda bıraktığınız güzel izler, sağladığınız güzellikler ve kolaylıklar için şahsım ve bütün erkek çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Hayatınızda mutluluk ve gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın” dedi.

Genel Müdür Kvasov  ve MMK yöneticileri daha sonra tüm kadın çalışanlara hediye çekleri ve çiçek takdim etti. MMK’daki kutlamanın ardından kadın çalışanları, İskenderun Yelken Kulübü ve İstanbul Tuzla Yat Kulübü’nde organize edilen kahvaltıda ağırlayan MMK Metalurji, 8 Mart Günü’nde tüm kadın çalışanlarına izin kullanma hakkı verdi.

Bir cevap yazın