İskenderunspor, tek başına bir ‘Ordu’!

TFF 3. Lig’de zirve mücadelesinde İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde kıran kırana geçen mücadele Orduspor’u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi takıma galibiyet getiren golleri Enes Soy, Abdurrahman Kuyucu ve Emre Gemici kayderken, konuk ekibin tek golü ise Güney Tutcuoğlu’dan geldi. Bu sonucun ardından İskenderunspor, lider Düzcespor’un ardından 6 puan farkla 52 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Kadın taraftara karanfilli teşekkür

İskenderunspor ile 52 Orduspor arasında oynanan karşılaşma öncesinde aralarında İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve As Başkan Gülcan Polat’ın da bulunduğu turuncu mavi sevdalısı genç kızlar,  kadın taraftarlara karanfil takdim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

“Bu desteğe şampiyonluk yakışır”

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, şampiyonluk kupasına ulaşacaklarını belirterek, “Rakibimiz 52 Orduspor iyi bir takım. Güzel de futbol sergilediler. Bu karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Çalışmalarımızı da bu yönde yaptık. Orduspor karşısında hakkımız olan galibiyeti elde ettik. Galip geldiğimiz için Turuncu Mavili camia olarak çok mutluyuz. Bundan sonra daha da fazla çalışarak hakkımız olan şampiyonluk kupasına kavuşmayı hedefliyoruz. Bu mutluluğu bizlere yaşatan teknik heyetimize, tüm futbolcularımıza, kulüp personellerimize ve bizleri cani gönülden destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteğine şampiyonluk yakışır” dedi.

Bir cevap yazın