İskenderunspor’a tatlı moral

İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, taraftarlarla birlikte 52 Ordu Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Hikerink nezaretinde sürdüren turuncu – mavili takımı antrenmanda ziyaret ederek, futbolculara moral verdi.

9 Mart Çarşamba günü kendi sahasında konuk edeceği 52 Orduspor maçı antrenmanında futbolculara baklava ikram eden Başkan Erdem, Amigolar Nihat Demircan ve Metin Bağış, futbolculara inandıklarını ve zirve yarışından zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem,  “Başkanımız Hakan Bolat’ın destekleri sayesinde İskenderunspor eski günlerine geri döndü. Bazı maçlarda talihsizlikler yaşanabilir, bu futbolun doğasında var. Bundan sonra kalan maçlara odaklanmamız gerekiyor. Başarıya susamış Turuncu Mavili, büyük camia her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecek. Düşmanlarımızın yüzünü güldürmemek için takımımızı 2. lige çıkartarak bizleri sevince boğmanızı beklemekteyiz. Bizler inandık sizler de inanın” dedi.

Bir cevap yazın