Başkan Yalçın, Yayladağı için Ankara’nın kapısını çaldı!

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede hayata girecek 3 proje ile ilgili Hatay milletvekilleriyle birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Beraberinde Ak Parti Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman ve Sebahat Özgürsoy Çelik ile birlikte gerçekleştirdiği bakanlık ziyaretlerinde Başkan Yalçın, Hatay Valiliği, Yayladağı Kaymakamlığı ve DOĞAKA işbirliğiyle ilçede yapılması planlanan Karamağara Dalış Akademisi, Çilek İşleme Tesisi Projeleri ile Şenköy Karma Sanayi Sitesi’nin programa alınması konusunda istişarede bulundu.

Gerçekleşen ziyaretlerde Hatay Milletvekilleri de Yayladağı Dalış Merkezi’nin yanısıra Antakya Uzun Çarşı, Payas Kalesi ve kazıların artırılmasını gündeme getirirken, “Hatay’ı kültür ve Gastronomi turizminin merkezi yapacağız” mesajını verdi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, bakanlık ziyaretlerinin yanısıra AK Parti, CHP ve MHP Hatay Milletvekillerini de TBMM’deki ofislerinde ziyaret etti.

Bir cevap yazın