İskenderun Kaymakamı ‘Geçmiş olsun’ dedi

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören Kilis Valisi Recep Soytürk’e geçmiş olsun dileklerini iletirken, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

2013-2017 yılları arasında Dörtyol Kaymakamlığı, 2017-2018 yılları arasında da İskenderun Kaymakamlığı görevini yürüten, 2018 yılında İskenderun Kaymakamlığı görevinden Kilis Valiliği görevine atanan Soytürk’ün 1 Şubat günü yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmış, evinde tedavisi devam ederken rahatsızlanınca Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Diyabet hastası olan Vali Soytürk satürasyon seviyesi düşünce Gaziantep Havalimanı’ndan ambulans uçakla Ankara’ya sevkedilmişti.

Kilis Valisi Recep Soytürk’ün hayati tehlikesi bulunmadığı haberiyle İskenderunluları sevindiren Kaymakam Yönden, “Kilis Valimiz Sayın Recep Soytürk’ün Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine tedavi görmek üzere Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığı hepimizin malumudur. Kilis Valimiz Sn. Recep Soytürk ile irtibata geçilerek yaptığım görüşmede sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi sürecinin stabil olarak devam ettiği bilgisini edindim. Vali Recep Soytürk’ün herhangi bir hayati riski bulunmadığı gibi anormal bir gelişme de söz konusu değildir” dedi.

Bir cevap yazın