Başkan Gül’den belediye çalışanlarına pozitif ayrımcılık!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, belediye bünyesindeki kadrolu işçilerin 2022 yılı zam ve sosyal hak iyileştirme görüşmelerinde anlaşmaya vardığı Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ile Toplu İş sözleşmesini imzaladı. Belen’e birlikte hizmet ettiği mesai arkadaşları için sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Gül, emekten ve emekçiden yana olduğunu söyledi.

Özveriyle çalışan personelinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Gül, “Belediye bünyesinde çalışan sözleşmeli personellerimizin, 2022 yılı sözleşmelerinin imzalarını ve kadrolu işçilerimizin 2022 yılı zam oranında yetkili sendikamızla yaptığımız görüşmeler hayırlı bir şekilde tamamlanarak mutlu sona ulaştık. Attığımız imzaların sözleşmeli personellerimize, kadrolu işçi personellerimize ve belediyemize, hayırlı olmasını dilerim. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin” dedi.

Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç da Başkan Gül’e emeğe ve emekçiye veridği değerden dolayı teşekkür ederek, “Göreve geldiği günden itibaren personel zam ve hakları konusunda devamlı pozitif ayrımcılık yapan Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e çok teşekkür ediyorum. Bizler emek savunucuları olarak Başkanımızdan her zaman destek gördük. Sosyal hakların yanısıra 2022 yılı için yüzde 40 zam oranına imza atan Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gül’e üyelerimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın