Kan bağışladılar, can oldular!

Türk Kızılayı Hatay Şubesi tarafından Miraç Ata ve kök hücre ile kan bağışına ihtiyaç duyan tüm hastalara umut olmak düzenlenen ‘Kan ver, can ver’ kampanyası bugün İskenderun’da gerçekleşti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da kan bağışlayarak destek verdiği kampanya, Atatürk Anıt Alanı’nda saat: 18.00’e kadar devam edecek.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ‘Kök Hücre ve Kan Bağışı’ ihtiyacı duymakta olan Miraç Ata ve diğer hasta vatandaşlar için düzenlenen kampanyaya İskenderunluluar’ı davet ederken, “Siz de kan bağışıyla öne çıkın, hayat kurtarın’ çağrısı yaptı.

Verilecek bir ünite kanın, umutla bekleyen bir hastaya can olabileceğine dikkat çeken Başkan Fatih Tosyalı da, ilçede 19. Kan bağışı kampanyasının düzenlendiğini belirtirken, vatandaşları hem kanlarını yenilemeleri, hem de kan ihtiyacı duyan hastalara umut olmaları adına kan bağışı kampanyasına desteğe davet etti.

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve Kızılay İskenderun Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. M. Cesur İnan’ın da hazır bulunduğu kampanyaya Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri de kan bağışında bulunarak, Miraç Ata için seferber oldu.

Bir cevap yazın