Çalışan Gazeteciler Günü’nde birlik mesajı

İskenderun’da görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği’nin çelenk sunumu ile başlayan, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehit gazeteciler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende İskenderunlu gazetecileri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da yalnız bırakmadı.

Çelenk töreninin ardından Başkan Tosyalı, basın mensuplarını İskenderun Belediyesi 4 No’lu Sosyal Tesisi’nde düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.

Basının toplum adına önemli bir görev üstlendiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve dili olan, milletimizin bilgi edinme ve haber alma ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına sebep olan siz değerli gazetecilerimiz, sahip olduğunuz sorumluluk ile kentimizin, ilimizin ve ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamakta en büyük güvencesiniz. Zor şartlar içerisinde, halkı ülke ve dünya gündeminden haberdar eden ve çok önemli bir görevi yerine getiren tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren gazeteciler de yanlarında olan Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederken, zor çalışma koşullarından bahsetti.

Bir cevap yazın