İskenderunspor’dan ‘Kardeşlik’ desteği

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı liderin bir puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Türk futboluna uzun yıllar hizmet eden ve spor yaşamını şu anda Nevşehir Belediyespor’da sürdüren bölgemizin yetiştirdiği Teknik Direktör Yusuf Tokaç’a futbolcu takviyesi ile destek oldu.

Sporun dostluk ve kardeşlik gücünü yansıtan Bolat,  ilk dörtte tamamlayan Nevşehir Belediyespor’a iki sporcularını kiralık olarak gönderdikleri belirterek, başarılar diledi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, turuncu – mavili takımda da ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, “Memleketimizin yetiştirdiği Yusuf Tokaç’a destek olmak amacıyla futbolcularımız 24 yaşındaki defans elamanı Kadir Bilimlier ile Merkez orta saha oyuncumuz 24 yaşındaki Emre Eser’i sezon sonuna kadar 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderdik. Nevşehir Belediyespor’a, Teknik Direktör Yusuf Tokaç’a ve futbolcularına başarılar dileriz” dedi.

Bir cevap yazın