Ali Hıdır Köseoğlu İZMİR’in ‘Atom Karınca’sı!

İzmir Su ve Kanalizasyon İşleri(İZSU) Genel Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, başarılarıyla ‘Atom Karınca’ olarak anılıyor. Şiddetli yağışlardan sonra su taşkınlarını önlemek için yapılan çalışmaları bizzat yöneten İZSU Genel Müdürü Köseoğlu büyük takdir topluyor.

İskenderun Belediyesi’nde 20 yıl Fen İşleri Müdürü olarak başarılara imza atan İnşaat Mühendisi Ali Hıdır Köseoğlu, İzmir’de de ortaya koyduğu başarılı çalışmalarıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gözbebeklerinden biri oldu.

İskenderun Belediyesi’ni Ak Partili belediye başkanının kazanmasının ardından görevinden alınan Köseoğlu, Fen İşleri Müdürü olarak İzmir Karşıyaka Belediyesi’ne gitti.

Başarılarıyla Karşıyaka’da dikkat çeken Ali Hıdır Köseoğlu bir yıl sonra Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde de başarıları konuşulan Ali Hıdır Köseoğlu, 2019 yılında İZSU Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi etti.

İki yıl boyunca altyapı ve su işlerindeki çalışmalarıyla İzmir’e hizmet eden Ali Hıdır Köseoğlu, tüm projeleri başarıyla koordine ediyor.

Bir cevap yazın