Suriye sınırında güvenlik toplantısı!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen, Suriye Görev Gücü Harekat Alanı’nda yürütülen danışmanlık hizmetleri ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldı.

Kilis Valiliği’nde düzenlenen Suriye sınırında güvenlik toplantısında Bakan Soylu, Suriye Görev Gücü Harekat Alanı’nda görevli valilerle yürüttükleri danışmanlık hizmetlerini değerlendirdi.

Güvenlik toplantısına katılmak üzere Kilis’e gelen ve ilk olarak Kilis Valiliği’ni ziyaret eden Soylu’yu Kilis Valisi Recep Soytürk ile protokol üyeleri karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, Kilis protokolü ile basına kapalı bir toplantı yaptı.

Bakan Soylu’nun başkanlık ettiği toplantıya, bakan yardımcısı İsmail Çataklı, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Kilis Valisi Recep Soytürk, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Ali Çardakcı ile Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, İller İdaresi Güvenlik Daire Başkanı Sayın Akif Pektaş ve diğer yetkililer katıldı.

Bir cevap yazın