İskenderunspor’un 12 numarası Nevzat Güneş!

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamanın yanısıra vatandaşlar ve STK’larla kurduğu bağla adından övgüyle söz ettiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, spora da ayrı önem veriyor. Canı gönülden destek verdiği, fırsat buldukça da her maçını izlediği İskenderunspor’un Taraftar Grubu’nu konuk eden Müdür Güneş, daha sonra İskenderun’un Süper Amatör Ligi temsilcisi Meydanspor Kulüp Başkanı Ümit Onaylı ve yönetim kurulunu ağırladı.

İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e İskenderunspor’un formasını hediye ederek hem takım adına hem de İskenderun’da yaşayan bir vatandaş olarak şehre verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, Güneş’e üzerinde adının yazılı olduğu 12 numaralı formayı hediye etti.

Takımın 12. Gücü olduğu mesajı verilen formayla Başkan Erdem, Müdür Güneş’i bu hafta sonu 5 Temmuz Stadı’nda oynayacakları Darıca Gençlerbirliği maçına davet etti.

İskenderun Meydanspor Kulüp Başkanı Ümit Onaylı da halkın huzur ve güvenliği adına yaptığı çalışmalardan dolayı Müdür Güneş’e teşekkür ederek, maçlarına davet etti.

Müdür Güneş de hem turuncu-mavili takımın tribün liderlerine, hem de Meydanspor yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken,  kendi gruplarında ikinci sırada yer alan iki takıma da zirve yarışında başarılar diledi. Müdür Güneş, ayrıca sporun önemine değinerek, suçun azaltılmasındaki etkisine dikkat çekti ve bu bağlamda konuklarının üstlendiği misyonunun da buna katkı sağladığına vurgu yaptı.

Bir cevap yazın