Öğretmenler hazır!

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan ve DOĞAKA tarafından finanse edilen ‘İskenderun’un Kodları; Zenginleştirilmiş Eğitim Ortamı Kodlama ve Robotik Yazılım Eğitici Eğitimi’ kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda; Kaymakamlık uhdesinde, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Özel Bahar Turizm Eğitim Sağlık Gıda İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şti. tarafından verilen “İskenderun’un Kodları; Zenginleştirilmiş Eğitim Ortamı Kodlama ve Robotik Yazılım Eğitici Eğitimi” konulu eğitim faaliyetine katılan 22 öğretmen sertifikalarını İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in elinden aldı.

Kaymakam Yönden, eğitime katılımlarından dolayı öğretmenleri tebrik ederek, sertifikalarını teslim etmesinin akabinde eğitim faaliyetine eğitimci olarak katılan Alanya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Raziye Demiralay’a da teşekkür ederek, İskenderun anısına hediye takdim etti.

Bir cevap yazın