Kaymakam Gökpınar, her ‘Gün’ bir mahallede

Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Akçalı Mahallesi’nde trafik ve asayiş uygulaması yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.

İlçe genelinde asayiş, güven ve huzurun temin ve tesis edilmesi noktasında büyük hassasiyet gösteren Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ün de bulunduğu uygulama noktasında emniyet güçleri ile sohbet eden Kaymakam Gökpınar, yapılan genel asayiş kontrolleri ve trafik kontrolü hakkında bilgi aldı. Tedbir ve önlemleri alarak sahada görevli polis ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Gökpınar, görevi başındaki emniyet güçlerine çalışmalarında başarılar diledikten sonra oradan ayrılarak Karahüseyinli Mahallesi’ne geçti.

Karahüseyinli’de ‘Gün’e devam

Kaymakam Gökpınar, Karahüseyinli Mahallesi’nde kurum müdürleri ile birlikte vatandaşlarla buluşup, mahallenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karahüseyinli Ortaokulu ve Karahüseyinli İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Kaymakam Gökpınar, daha sonra Balık İşleme ve Paketleme Tesisi’ni ziyaret etti.

Bir cevap yazın