İskenderun’da ‘Kadına Şiddet’ masaya yatırıldı!

İskenderun’da Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında, ilgili kurum ve kuruluşların amirleri ve STK Temsilcilerinin de katılımıyla “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Üst Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra 109. Dönem Kaymakam Adayı Kerem Yüce, Cumhuriyet Savcısı Hamza Can, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Gülden Köklü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, KADEM Hatay Şubesi Başkanı Selma Tunç ve Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi Başkanı Ayla Özbek katıldı.

Toplantıda; “Aile İçi Şiddet, Kadına Şiddet, Ayrımcılık ve İstismar” ve KADES uygulamasının önemine değinilmesinin yanı sıra şiddet ve istismar suçlarına yönelik genel bir değerlendirme yapıldı ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında gerçekleştirilecek programlar değerlendirildi.

Bir cevap yazın