Hatay Cumhur İttifakı, Bakan Kurum’u ziyaret etti

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi ve Lütfü Kaşıkçı ile Antakya, İskenderun, Reyhanlı, Yayladağı Belediye Başkanları’nın hazır bulunduğu buluşmada, Bakan Kurum ile Hatay’ın ve ilçelerinin çevre ve şehircilik alanında yapılan projeleri ve çalışmaları değerlendirildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hocaoğlu ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ilçeleri ile ilgili taleplerini ve projelerini dile getirdikleri Bakan Kurum’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri de Bakan Kurum’a hem Hatay’a ve ilçelerine yakın ilgi ve katkılarından dolayı, hem de planlanan projelerin hayata geçirilmesi noktasında vereceği desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın