Batıgöz’den basına ayrıcalık!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ile Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi arasında ‘Kurumsal İşbirliği Protokolü’ imzalandı. İGC Başkanı Diyap Atar ile Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi Müdürü Mehmet Gassaloğlu’nun imzaladığı protokol çerçevesinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerine Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi’nde geçerli olmak üzere sağlık hizmetlerinde belirli oranlarda indirim sağlanacak.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak “Kurumsal İşbirliği Protokolü ile üyelerimiz ve birinci derece yakınları yaşadıkları sağlık sorunlarının tedavilerinde Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi’ndeki Muayene ücretlerinde %20, Tetkiklerde %15, ameliyatlarda ise %10 indirimden faydalanabilecek. Amacımız; bu zor süreçte bir nebze de olsa üyelerimize ve ailelerine katkı sunmaktır’ dedi.

Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi Müdürü Mehmet Gassaloğlu, da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirterek, anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bir cevap yazın