Karaağaç’tan iyilik bulaştı!

MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar ve MHP Arsuz teşkilat yöneticisi Hasan Büyük’ün, Kızılay Haftası dolayısıyla Karaağaç’ta geleneksel olarak düzenlediği kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Karaağaç Semt Pazarı’nda bu yıl 4.’sü gerçekleşen kampanyaya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, MHP İl Başkanı Murat Adal, MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, STK temsilcileri, okul müdürleri, muhtarlar, Kızılay yetkilileri ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Kan bağışı kadar dayanışmanın önemini de ortaya koyan etkinlikte, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası”  münasebetiye Türk Kızılayı’nın kuruluşunu kutlarken, “Bir damla kan; bir can demektir. İyilik sensiz olmaz” dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.

MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar da etkinliğe destek veren herkese teşekkür ederken, “Türk Kızılayı ülkemizin dört bir yanında ihtiyaç anında vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere kan bağışı topluyor. Türk Kızılayı’nın bu çalışması vatandaşlarımızın sağlıkları konusunda önemli bir çalışma. Bizde MHP olarak bu çalışmaların her zaman yanındayız. Teşkilat üyelerimizle birlikte buraya gelerek kan bağışında bulunduk. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı davranarak kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Verilen her kan kurtarılan bir hayat anlamına geliyor. Biz de bu düşüncelerle 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla hem kan verdik hem de burada fedakârca hizmet veren arkadaşlarımızın haftasını kutladık” dedi.

Bir cevap yazın